Myytävät ajoneuvot

Tältä sivulta löydät tietoa yhdysvaltalaisista ajoneuvoista/hyötyajoneuvoista, jotka toimitetaan valmiiksi rakennettuina Heftway Oy:n edustamien tuotemerkkien sekä yhteistyökumppaneiden valikoimassa olevilla päällirakenteilla.

 

Päällirakenne:
Heftway Oy toimii sivulla Tuotemerkit listattujen päällirakenteiden ja varusteiden maahantuojana ja edustajana. Ensisijaisesti päällirakenne toimitetaan asiakkaan valitseman ajoneuvoalustan kanssa valmiiksi asennettuna. Osa päällirakenteista on myös saatavilla niin, että ne asennetaan Suomessa haluaman kuorma-automerkin alustalle. Asennus toteutetaan Heftwayn valtuuttamalla asennuspisteellä tai hyväksytyllä ulkopuolisella toimijalla, jonka asennuspisteellä on käytössä TrailerWIN-ohjelmisto.

 

Hinnoittelu:
Ajoneuvojen hinnoittelu toteutetaan säännöllisesti päivittyvän tehdashinnaston mukaisesti. Varmistamme, että tarvittavat varusteet tulevat valittua ja että haluamat lisävarusteet ovat saatavilla. Asiakas voi määritellä hinnan sopivaksi valitsemalla haluamansa moottorin, ohjaamon, alustan, varustetason sekä lisävarusteet. Päällirakenteen hinta muodostuu asennettavasta päällirakenteesta ja valituista lisävaihtoehdoista.

 

Takuu:
Päällirakenteilla on valmistajan määrittelemä takuuaika, joka on voimassa myös Suomessa. Myydyillä ajoneuvoilla on myös toimintatakuu.

 

Ajoneuvoalusta:
Ensisijaisesti päällirakenteiden kanssa yhteensopivat ajoneuvot ovat merkeiltään Chevrolet, Ford, GMC ja RAM. Kaikista mainituista merkeistä on valittavissa eri ohjaamon ja rungon pituuksia, sekä kokonaismassan painoluokkia. Ohjaamovaihtoehtoja ovat 3-paikkainen päiväohjaamo tai 5-6 paikkainen lyhyt- tai tavallinen miehistöohjaamo. Rungon pituuksia on 2-6 erilaista, riippuen asennettavasta päällirakenteesta. Hydrauliikan voima saadaan vaihdelaatikon ulosotolla ja hydrauliikkapumpulla. Vaihtoehtoisesti se voidaan toteuttaa myös moniurahihnaan tulevalla sähkömagneettikytkimellä ja hydrauliikkapumpulla.

 

Toimitusaika:
Toimitusaikaan vaikuttaa ajoneuvoalustan saatavuus. Ajoneuvojen valmistajat valmistavat eri malleja sykleissä, mikä vaikuttaa merkittävästi valitun mallin saatavuuden ajankohtaan. Ajoneuvoalustan saatavuus ja sen toimitusaika riippuvat tilauksen teon ajankohdasta ja siitä, miten se osuu näille valmistajan sykleille. Ajoneuvot, jotka on tilattu tietyn mallin valmistuksen päätyttyä siirtyvät odottamaan, kunnes kyseisen mallin valmistus aloitetaan uudelleen. Mallin valmistusajankohtana tilatut tuotteet voivat valmistua hyvinkin nopeasti, jos ennakkoon määritelty tuotantokapasiteetti ei ole vielä täyttynyt. Silloin tuotteen valmistus siirtyy seuraavaan valmistusajankohtaan.

  

 Kauttamme saatavia hyötyajoneuvoja:

 • Huoltoautot
 • Tienhoitoautot
 • Puomilliset hinausautot
 • Liukulavahinausautot
 • Koukkulava-autot
 • Nostolava-autot
 • Jakeluautot
 • Hakeautot
 • Kippilava-autot
 • Kappaletavaralava-autot
 • Kuormanosturi-autot
 • Maastohitsausautot
 • Konekuljetusautot
 • Pelastusajoneuvot

 

Voiko Heftway tuoda löytämäni hyötyajoneuvon Suomeen?

Palvelemme teitä mielellämme, mikäli tuotava tuote on EU:n säädösten mukainen.
Yhdysvaltojen tai Kanadan markkinoille ensisijaisesti tarkoitetut päällirakenteet eivät yleensä ole hyväksyttyjä EU:n markkinoille. Vaikka päällirakenne olisi saman näköinen tai toimisi samalla tavalla kuin Heftwayn edustaman valmistajan tuotteet, monesti tuotteilta puuttuu EU:n lainsäädännön asettamat vaatimukset, jotta ne voitaisiin tuoda myyntiin EU:n talousalueelle.

Ottamalla yhteyttä voitte tiedustella, sovelletaanko EU:n lainsäädäntöä kyseiseen hyötyajoneuvoon tai päällirakenteeseen.